Ekip Toplu Yapı Yönetimi

Değerinizi hissedin...
GENEL AYDINLATMA YÖNETMELİĞİ

SİTE YÖNETİMLERİNİN DİKKATİNE
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 20.04.2018 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe konulan "GENEL AYDINLATMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK" in 17. maddesi, aynı yönetmeliğin geçici 1. Maddesinin 1. Fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:


Eydınlatma tesislerinin devri
GEÇİCİ MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin yayımı tarihinden önce belediyeler, il özel idareleri, Karayolları, küçük sanayi siteleri, konut kooperatifleri, site yönetimleri, dağıtım lisansı olmayan OSB’ler ve Toplu Konut İdaresi tarafından genel aydınlatma kapsamında tesis edilerek işletmeye alınmış olan aydınlatma tesisleri; proje, onay ve kabul şartı aranmaksızın mevcut durumun tespiti yapılarak taraflar arasında imzalanacak bir protokolle, mülkiyeti TEDAŞ’a ait olmak üzere, 31/12/2018 tarihine kadar ilgili dağıtım şirketine iz bedelle devredilir.

(2) Halkın ücretsiz kullanımına açık ve kamuya ait park, bahçe, yürüyüş yolu, tarihî ve ören yerlerinin aydınlatılması ile trafik sinyalizasyonu bu kapsamın dışındadır
.