Ekip Toplu Yapı Yönetimi

Değerinizi hissedin...
GAYEMİZ..

Evet... Meşakkatli bir sektör olduğunu biliyoruz ve farkındayız. Hz. Ademin kendi nefsini yönetmeye çalışması ile dünyanın en zorlu işi başlamış oldu. Toplu yaşam biçimi; farklı kültürlere sahip insanları bir arada yaşamaya, bunun için ortak toplu yaşam kültürü oluşturmaya ve bu değerleri yaygın hale getirmeye zorluyor. Site hayatı, beraberinde toplumsal sorunları da ortaya çıkartmıştır. Milli Eğitim Bakanlığı, zorunlu bir ders olarak bir arada yaşama kültürünü müfredatına bir an önce almak zorunda olduğunu düşünüyoruz. Farklı kültür, dil, din ve ırklarla olan insanlarla iletişimde farkındalık oluşturmak zorundayız. Dünya tepsisinde bize sunulan nimetleri, paylaşamamanın aciziyetiyle heba etmemeliyiz.

Gönüllere dokunarak bir arada sevgi ve saygı ile yaşayıp yaşatmayı amaç edindik. Bu sektörün hamurunda yorulmuş ve yoğrulmuş bir ekip olarak her türlü birikimlerimizi birleştirerek yine ekip ruhuyla insanlarla paylaşıp hayatı birlikte daha kolay ve yaşanır hale getirmek aarzumuzdur. Gayemiz; bu hizmet sektörünün zorlu, çileli olan toplu yapılardaki karmaşıklığı şeffaf hale getirmek, herkesin anlayabileceği ve benimseyebileceği yönetim şekli oluşturmaktır.

Ekip olarak, yöneticiliği rutin bir halden çıkarıp konut kullanıcılarına heyecan veren, paylaşımcı bir yönetim şekli ortaya koymak istiyoruz. Hatta bir arada yaşamanın güzelliklerini ön plana çıkarmak için tüm kalbimizle yine ekip ruhuyla çalışıyoruz. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübelerin bizi bir araya getirmesinin insanların yararına olduğunu istişare ettik. Sizlerle beraber örnek bir yönetim hizmet danışmanlığını ötelere taşımak arzusundayız.

                                                                                                                                                                                                  Saygılarımızla,
                                                                                                                                                                                                    Ekip Yönetim
                                                                                                                                                                                           Yönetim Kurulu Başkanlığı