Ekip Toplu Yapı Yönetimi

Değerinizi hissedin...
GÜVEN VE HUZUR

Neden "profesyonel yönetim" diye sorulduğunda verilebilecek cevaplar üç aşağı beş yukarı aynıdır. Fakat "profesyonellik" dendiğinde ise profesyonelliğin gerektirdiği hususların ne olduğu-olması gerektiği apayrı bir sorudur. 

Çağın gerektirdiği toplu yapılarla birlikte siteleşmenin yaygın hale gelmesi bir yönetim açlığını da beraberinde getirmiştir. 1965 lerden kalma Kat Mülkiyeti Kanunu toplu yapılardaki yönetim şeklini kapsamadığından yeni düzenlemeler yapılmasına rağmen halen net bir şekilde yönetim tarzı belirlenememiştir. Bu karmaşıklığın içerisinde bazı malum sorular gündeme geliyorsa da hukukçular da dahil bu soruların cevaplarını net bir ifade ile açıklanamıyor. Peki bu karmaşıklığın arasında yönetici nasıl hareket edecektir? 

İşte bu noktada profesyonel yönetim şirketleri akla gelen ilk çözüm olacağı varsayılıyor. Bu noktada tercih edilecek yönetim şirketlerinde bazı önemli kriterler aranmalıdır! Üzülerek görüyor ve şahit oluyoruz ki daha önceden hiç yöneticilik tecrübesi olmamasına rağmen, yönetim şirketlerinin ihtiyaç haline gelmesine binaen birçok şirket kurulmuştur. Siteler, sorunlarına çözüm bulmak adına yönetimlerini profesyonel! bir şirkete emanet etmekte ve işleyen süreç içerisinde bu tür şirketler ile site yönetimleri arasında yasal bir boyut oluşmaktadır! Bu da işini layıkıyla yapanlara karşı bir soğukluk ve ön yargı oluşturmaktadır.
Profesyonel site yönetimi şirketleri en başta güvenilir olmalıdır. Bu güvenilirlik bile tam bir profesyonellik gerektirir. Alelade yönetilen sitelerde hizmet kalitesi çok düşük olacağından konut kullanıcıları ve yöneticiler de o oranda huzursuz olacaktır. Sitelerin profesyonel şirketlerden aslen satın alacakları “huzur ve güven” dir. Hayatınızı doğrudan etkileyen bu iki kavram bile profesyonelliğin bir ürünüdür. Alelade yapılan hizmet de bir yere kadar olacaktır. Pekâlâ bu işi adam akıllı dosdoğru yapabilen, bu işi layıkıyla bilen, bu işte yıllarca emek vermiş, insanların sorun ve ihtiyaçlarını iyi bilen ve bunları yaparken de en düşük maliyete en iyi hizmeti verebilen firmalar ile tanışmanızı dileriz.

Saygılarımızla,
Ekip Profesyonel Toplu Yapı Yönetimi
Yönetim Kurulu Başkanlıığı