Ekip Toplu Yapı Yönetimi

Değerinizi hissedin...
ÇALIŞMA PRENSİPLERİMİZ VE İŞ AHLAKIMIZ

Ekip Toplu Yapı Yönetimi, Yönetim Hizmet ve Danışmanlık firması olarak amacımız, 15 yılı aşkın kurumsal bilgi ve tecrübelerimiz ile toplu yapı yönetimleri kapsamındaki yönetim karmaşıklığını ortadan kaldırarak, tüm bağımsız bölüm sahiplerine toplu yaşamı daha yaşanılır hale getirmektir.
Hedeflerimiz arasında toplu yapı sektörünün en büyüğü değil en iyisi olmaktır. 

Hizmet verdiğimiz yerlerde tüm konut kullanıcılarının dahi birer denetçi gibi web ortamından da anlık takip edebileceği genel gider raporlarını, kasaların durumlarını, borçları ve alacakları anlık takip edebilme imkanları sunuyoruz. Ortak mahallerde öncelikle özellikle can güvenliği arz edebilecek yaşam alanlarını iyileştirmekteyiz. Konut kullanıcılarımızı yapılan, yapılacak olan her işten toplu duyurularımız sayesinde haberdar ediyoruz. Ayrıca faaliyet raporlarımız da ilgili toplu yapılar hakkında tüm sakinlerimize yaşamış olduğu konum hakkında bilgi sahibi olma fırsatı vermektedir.

Sakinlerimizle yaptığımız anketlerimiz, onlardan gelen temenni ve şikayetler, çözümleme konusunda bize hız ve yön vermektedir. Plan, uygulama, takip, sonuçlandırma ve kontrol ilkelerimizden taviz vermeyerek, görevlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.
Kat Mülkiyeti Kanunları ve Yönetim Planları çerçevesinde hukuki ilkelere bağlı, kimsenin hakkını kimseye vermeme gibi büyük bir vicdani sorumluluk altında olduğumuzu da biliyoruz. Profesyonel yönetimlerin tercih sebeplerini de unutmadan toplu yaşam standartlarını yükseltmeye devam etmekteyiz. Böylece yönetimlerini yaptığımız toplu yaşam alanlarının emlak değerlerini de artırarak büyük bir yönetim açlığını gidermeye çalışmaktayız. Her bağımsız bölüm sahibi ve kiracının da sorumluluklarını, açık ve anlaşılır bir üslupla periyodik bir düzenle hatırlatmaktayız. Toplu yaşam kültürünün tamamen oturması için de ayrıca bir gayret sergiliyoruz. 

Mehmet YILDIRIM
Ekip Toplu Yapı Yönetimi
Yönetim Kurulu Bşk.